Daniel, professionele chef en mede-eigenaar van fietshotel Libelloup, heeft ruime ervaring in de hotel- en restaurantbranche in Nederland opgedaan voor hij in 2008 naar de Vogezen verhuisde. Inmiddels zijn de culinaire gerechten die we serveren een extra reden voor veel gasten om jaarlijks naar ons fietshotel in de Vogezen terug te keren.
Daniël werkt zoveel mogelijk met dagverse, lokale biologische producten waarmee hij pure en smakelijke gerechten maakt. We serveren een wisselend 3 gangen dagmenu.
De gerechten die we hier in de Vogezen serveren zijn internationaal georiënteerd maar ook kenmerkende Franse culinaire klassiekers als “boeuf bourguignon”, quiche Lorraine, moëlleux, tarte tatin en citroen meringue taart ontbreken niet op het menu.
Onze maaltijden worden geserveerd in de sfeervolle ambiance van ons restaurant met haar karakteristieke granieten vloer en tafels van steigerhout.
Graag laten we ons hier in de Franse Vogezen inspireren door de internationale culinaire trends zodat we blijven vernieuwen en elk jaar weer andere gerechten aan onze gasten kunnen serveren. Ook de presentatie van onze gerechten en bijv. het servies dat we gebruiken heeft onze volle aandacht.
Omdat gasten die naar ons fietshotel komen regelmatig een speciaal dieet en/of voedingspatroon volgen, zijn we inmiddels bekend met het bereiden van vegetarische, veganistische, glutenvrije, suikervrije en lactosevrije gerechten.
DUURZAAM ÉN LEKKER!
Graag willen we hier in de Vogezen een bijdrage leveren aan een duurzame planeet en daarom serveren we regelmatig vegetarische en veganistische gerechten. Uit de enthousiaste reacties van onze gasten weten we inmiddels dat deze gerechten culinair zeker niet onderdoen voor de gerechten die met vlees of vis zijn bereid.
Heb je speciale (di)eet wensen: laat het ons even van tevoren weten!